ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Microsoft: Στην υπηρεσία των developers η τεχνητή νοημοσύνη

Έμφαση σε εργαλεία και πλατφόρμες που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας δημιουργίας εφαρμογών, ακόμη και από ανθρώπους που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, δίνει πλέον η Microsoft.

Αυτό τουλάχιστον είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα του Microsoft Build 2022, του ετήσιου συνεδρίου του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε δημιουργούς εφαρμογών (developers) και πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες διαδικτυακά.

«Δεν είναι μόνο τι μπορούμε να φτιάξουμε, αλλά τι χρειάζεται ο κόσμος για να φτιάξουμε» ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε την ομιλία του ο Satya Natella, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα όπως είναι η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) προκειμένου να αυτοματοποιηθούν μία σειρά από διαδικασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη εφαρμογών και οι δημιουργοί να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger