ΕνημέρωσηΟικονομία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στον Πειραιά

Διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με την Μονάδα Μαστού του Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά», τον Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών του Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά» και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, καθώς την ενθάρρυνση των φοιτητών για συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών τους, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, διοργάνωσε με επιτυχία εκστρατεία Πρόληψης & Ενημέρωσης στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσία πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους σημαίνοντα στελέχη του Δήμου Πειραιά και διακεκριμένοι επαγγελματίες από το χώρο της Υγείας. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Κολλεγίου «Από Καρδιάς», ενώ αξίζει να αναφερθεί η σημαντική συνεισφορά των φοιτητών του στη διάδοση του μηνύματος «Εξεταζόμαστε. Γνωρίζουμε. Προλαμβάνουμε. Ζούμε». Μάλιστα, χάρη στην ενεργή συμμετοχή τους, 45 γυναίκες έκλεισαν ραντεβού για μαστογραφία στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Σημειώνεται πως η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, στις 25 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, και σε συνεργασία με την Μονάδα Μαστού του Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά», τον Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών του Ε.Α.Ν.Π. «Μεταξά» και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock