ΕνημέρωσηΟικονομία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Πρότυπο Διακρατικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο πάροχο Διακρατικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και παρουσιάζει, ως παραδείγματα καλής πρακτικής, πρωτοβουλίες του που προωθούν τη βιωσιμότητα και την έρευνα.

Μια ακόμη σημαντική αναγνώριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, αναδείχθηκε μέσα από τη Διεθνή Έρευνα του British Council με θέμα την αξία της Διακρατικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Transnational Education – TNE), όπου παρουσιάστηκε ως πρότυπο αυτού του μοντέλου εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η υψηλού κύρους μελέτη επιβεβαίωσε την πρωτοκαθεδρία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, που παραμένει ο μεγαλύτερος πάροχος Διακρατικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και επιπλέον, το παρουσίασε ως παράδειγμα καλής πρακτικής, αναφέροντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του που ενισχύουν τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs) που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και σχετίζονται με την προαγωγή της αειφορίας, της ισότητας, της συμπερίληψης, της εκπαίδευσης και της έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο που αναφέρθηκε στην έρευνα από τη χώρα μας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock