ΕνημέρωσηΟικονομία

Mothercare: Τι θα γίνει με τα καταστήματα μετά το deal με την Ιntracom

Διευκρινίσεις σχετικά με την εμπορική δραστηριότητα της πώλησης παιδικών και βρεφικών ειδών -περιλαμβανομένης της εκμετάλλευσης των καταστημάτων Mothercare– της «Κλουκίνας – Λάππας» δίνει η εταιρεία, απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το deal με την Intracom.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η εταιρεία, στόχος είναι η αδιάλειπτη συνέχειά της, ως ξεχωριστής εταιρείας, μέσω απόσχισης του σχετικού κλάδου και εισφοράς του σε νέα θυγατρική του Ομίλου Intracom, με συμμετοχή και της οικογένειας Λάππα στη μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση του νέου σχήματος με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Παράλληλα η θυγατρική της Εταιρείας ΚΛΜ ΑΤΕ, η οποία θα διατηρήσει στην κυριότητά της το Υδροηλεκτρικό Πάρκο, θα μεταβιβαστεί στην οικογένεια Λάππα αφού πρώτα έχουν μεταφερθεί τα λοιπά ακίνητά της, ως ανωτέρω.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock