ΕνημέρωσηΠολιτική

Μπακογιάννης στο Monocle: Δεν είναι μόνο η Ακρόπολη – Η Αθήνα έχει αναγεννηθεί παρά τις δυσκολίες

«Η Αθήνα είναι μια ανθεκτική πόλη, με 129 γειτονιές, με ποιότητα ζωής, με αίσθηση του ανήκειν και με ελπίδα, και θεωρούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς. Οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν άνετα, θέλουν να νιώθουν ασφαλείς» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης συμμετέχοντας σε συνέδριο.

Στην έναρξη του φετινού συνεδρίου «Quality of Life» του Monocle, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συνομίλησε με τον διευθυντή σύνταξης του μέσου Tyler Brûlé και τον αρχισυντάκτη του έντυπου περιοδικού Andrew Tuck σχετικά με τις προοπτικές της Αθήνας, η οποία στο πλαίσιο της εκδήλωσης επανασυστήνεται στο διεθνές κοινό «ως η πόλη των ευκαιριών», όπως τιτλοφορείται μάλιστα σημερινό editorial του περιοδικού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η Αθηνά έχει αναγγενηθεί, παρά τις δυσκολίες. Είναι μια ανθεκτική πόλη, με 129 γειτονιές, με ποιότητα ζωής, με αίσθηση του ανήκειν και με ελπίδα, και θεωρούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς. Οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν άνετα, θέλουν να νιώθουν ασφαλείς» ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης περιγράφοντας μερικά από τα προτερήματα που βάζουν την Αθήνα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock