ΕνημέρωσηΟικονομία

Μπαράζ μέτρων και επιδομάτων: Οι 11+1 εξαγγελίες που αναμένονται στη ΔΕΘ

Η οριστικοποίηση του πακέτου παροχών από το οικονομικό επιτελείο θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, και ενδεχομένως να «μείνει» μέχρι και την τελευταία στιγμή, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων για την ανάπτυξη του β’ τριμήνου από την ΕΛΣΤΑΤ την Τετάρτη, τις αποφάσεις της ΕΚΤ για την αύξηση των επιτοκίων την Πέμπτη, τα στοιχεία για τον πληθωρισμό του Αυγούστου, αλλά και την Σύνοδο των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ την Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά ορισμένα από τα «σίγουρα» μέτρα, όπως είναι το Food Pass, το επίδομα θέρμανσης και το «βοήθημα» για το εισιτήριο μετακινήσεων στα ΜΜΜ, αν και χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή τους. Στα σίγουρα θεωρούνται και οι εξαγγελίες σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού και των συντάξεων. Κινήσεις που θεωρούνταν δεδομένες και είχαν προαναγγελθεί ανεξάρτητα από την κρίση στην ενέργεια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock