Επικαιρότητα

Μπογδάνος για τη συμφωνία Μητσοτάκη – Πακιστάν: «Η συμφωνία δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Η δημιουργία μιας νέας ισλαμικής μειονότητας είναι εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας.»

«Μέσα στη συμφωνία αναφέρεται ότι πρόκειται να νομιμοποιηθούν οι πασκιστανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό είχαμε υποσχεθεί; Όχι, είχαμε πεί ότι ΟΛΟΙ οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα θα απελαύνονταν…»…

«Ακόμα και αν δεχθείς ότι η Ελλάδα χρειάζεται και άλλους μετανάστες, πράγμα στο οποίο διαφωνώ και είμαι βέβαιος ότι συμφωνούν μαζί μου οι περισσότεροι Έλληνες, δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε άλλους…και έχουμε δικαίωμα να το λέμε….ΓΙΑΤΙ από το Πακιστάν;; Μια χώρα η οποία είναι εχθρική προς την Ελλάδα…»

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επιτίθεται στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη προδοτική συμφωνία με το Πακιστάν, σύμφωνα με την οποία θα επέλθει η αντικατάσταση των Ελλήνων από Πακιστανούς με…νόμιμο τρόπο! Οπως τονίζει στην ανάρτηση του ο ανεξάρτητος βουλευτής:

Η συμφωνία με το Πακιστάν δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Δεσμευθήκαμε να διώξουμε όσους παραβίασαν τα σύνορά μας, όχι να προσκαλέσουμε κι άλλους.

Η δημιουργία μιας νέας ισλαμικής μειονότητας είναι εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως:«Δυστυχώς η συμφωνία με το Πακιστάν είναι απολύτως πραγματική. Η συμφωνία αυτή δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Λογική δεν είναι, γιατί ακόμα και αν δεχθείς ότι η Ελλάδα χρειάζεται και άλλους μετανάστες, πράγμα στο οποίο διαφωνώ και είμαι βέβαιος ότι συμφωνούν μαζί μου οι περισσότεροι Έλληνες, δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε άλλους…και έχουμε δικαίωμα να το λέμε….ΓΙΑΤΙ από το Πακιστάν;; Μια χώρα η οποία είναι εχθρική προς την Ελλάδα, εχθρική προς τη Κύπρο, εχθρική προς τη Δύση, μια χώρα που έχει αναγνωρίσει το ψευδοκράτος, που δίνει πιλότους στον Ερντογάν για να μας κάνει παραβιάσεις…»

«Δεν έχει νόημα αυτή η συμφωνία. Μήπως εκβιαζόμαστε; Μέσα στη συμφωνία αναφέρεται ότι πρόκειται να νομιμοποιηθούν οι πασκιστανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό είχαμε υποσχεθεί; Όχι, είχαμε πεί ότι ΟΛΟΙ οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα θα απελαύνονταν…και πήγαμε λοιπόν στο Πακιστάν και αντί να κανονίσουμε την απέλαση τους φέρνουμε και άλλους χιλιάδες με τη νέα αυτή συμφωνία για τις βίζες 5ετίας…και αυτό δεν είναι πατριωτικό. Γιατί το ερώτημα σήμερα είναι πως θα υπάρχει, αν θα υπάρχει ο Ελληνισμός σε 50 χρόνια από τώρα.Δεσμευθήκαμε να διώξουμε όσους παραβίασαν τα σύνορά μας, όχι να προσκαλέσουμε κι άλλους.»

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger