ΕνημέρωσηΟικονομία

MYTILINEOS: Στα Άσπρα Σπίτια η πρώτη έξυπνη πόλη της Ελλάδας

Στην πρώτη «Έξυπνη Πόλη» της Ελλάδας, μετασχηματίστηκε και επίσημα από την MYTILINEOS, o πρότυπος οικισμός Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, στο πλαίσιο του νέου project της εταιρείας, «MYTILINEOS Smart Cities».

Τη νέα πλατφόρμα MYTILINEOS Smart Cities, η οποία οραματίζεται μία ενεργειακή κοινότητα με ψηφιακές καινοτομίες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση των επιδόσεων, τη βελτιστοποίηση εκμετάλλευσης των πόρων και την ενεργή και αποδοτική εμπλοκή των πολιτών, παρουσίασε την Τετάρτη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, από τα Άσπρα Σπίτια.

Πρόκειται για την πρότυπη κοινότητα που κατοικούν εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια οι εργαζόμενοι του ιστορικού εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της εταιρείας, στην οποία μπαίνουν οι βάσεις για τις πόλεις του μέλλοντος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock