ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης: Ποιες επιχειρήσεις αφορά – Πότε θα υλοποιηθεί

Αντίστροφα µετράει ο χρόνος για την έναρξη υλοποίησης του προγράµµατος «Εξοικονοµώ» για µεσαίες, µικρές και πολύ µικρές επιχειρήσεις. 

Το πρόγραµµα αναµένεται να παρουσιάσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας σε προγραµµατισµένη για σήµερα συνέντευξή Τύπου, µε τη γενική γραµµατέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου να έχει προαναγγείλει, τον περασµένο Αύγουστο, την πρωτοβουλία που χρηµατοδοτείται από το Ταµείο Ανάκαµψης και Ανθεκτικότητας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, οι διαθέσιµοι πόροι είναι συνολικά 200 εκατ. ευρώ, ποσό που κατά το ήµισυ θα κατευθυνθεί στους τοµείς του εµπορίου και των υπηρεσιών, µε τα υπόλοιπα 100 εκατ. ευρώ να αφορούν τις επιχειρήσεις στον τουρισµό. Ως εκ τούτου δικαιούχοι της δράσης είναι οι υφιστάµενες µεσαίες, µικρές και πολύ µικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εµπόριο, στις υπηρεσίες και στον τουρισµό (µε όριο τις 100 κλίνες).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock