Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ. ΠΟΥΛΗΣΑΝ E-SHOP …ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ 350 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΜΙΖΑ; ΜΠΙΖΝΑ; ΚΟΜΠΙΝΑ; 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1 ΤΟ ΤΣΑΜΠΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ. ΠΟΥΛΗΣΑΝ E-SHOP …ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ 350 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΜΙΖΑ; ΜΠΙΖΝΑ; ΚΟΜΠΙΝΑ; 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1 ΤΟ ΤΣΑΜΠΙ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ. ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σε νέο σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, που ακουμπάει ευθέως το ζεύγος Κούλη Μητσοτάκη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι, εξελίσσεται το θέμα της περίεργης αγοραπωλησίας μιας μέχρι τώρα άγνωστης startup εταιρείας από το …Ντουμπάι! Παρόλο το εξώφθαλμο σκάνδαλο, ουδείς εισαγγελικός λειτουργός ευαισθητοποιείται να βάλει βαθιά την τσιμπίδα του νόμου στα αδιαφανή οικονομικά στοιχεία του “καθαρόαιμου” επιχειρηματικού ζεύγους.

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ, ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ

 

Κατ’ αρχάς ο όρος αυτός που στα ελληνικά θα λεγόταν “νεοφυής επιχείρηση” (Start-up company) χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν στο διαδίκτυο, έχουν ως χαρακτηριστικό την μεγάλη δυναμική ανάπτυξης, έχουν τεχνολογικό προσανατολισμό και επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα αγορά ή να μεγαλώσουν μια υπάρχουσα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν χαμηλό κόστος υλοποίησης και μικρό κεφάλαιο που συνδυάζεται όμως με υψηλό ρίσκο και μεγάλη απόδοση σε περίπτωση επιτυχίας διότι έχουν περιορισμένες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό και εγκαταστάσεις.

Το θέμα ξεκίνησε από μια μάλλον τυπική ανακοίνωση που δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια ελληνική startup με την ονομασία  «Instashop», που την γνώριζαν ελάχιστοι, πουλήθηκε σε μια πολυεθνική. Για την ακρίβεια δεν πουλήθηκε απλώς. Μοσχοπουλήθηκε για 350 εκατομμύρια ευρώ!!!

Το εξωφρενικό ποσό της αγοραπωλησίας για μια άγνωστη εταιρεία του διαδικτύου σήμανε τον πρώτο συναγερμό μέχρι τη στιγμή που ήραν και τα …συγχαρητήρια του Κούλη για να κάνουν το μυστήριο ακόμη μεγαλύτερο. Μέσα στον γενικό χαμό με τα ελληνοτουρκικά, τον κορονοϊό και το μπάχαλο στα σχολεία, ο Μητσοτάκης – Βοναπάρτης τα παράτησε όλα για να κάνει ανάρτηση, όχι στον προσωπικό αλλά στον πρωθυπουργικό λογαριασμό, με την οποία πανηγυρίζει για το deal αυτό γράφοντας στα αγγλικά: «Συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης Start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα. Με δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης που έχουν έδρα την Ελλάδα και αρχική ελληνική επένδυση, καταδεικνύει πως το οικοσύστημα των Start-up που έχουμε ανθεί και ενδυναμώνεται συνεχώς».

Ένα ακόμη αποκαλυπτικό θέμα στο πολύ καλό έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

 

πηγη

loading...

Δείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη