ΕνημέρωσηΟικονομία

Νέος γύρος χρηματοδότησης για την Bibecoffee

Την επιτάχυνση της υλοποίησης του πλάνου ανάπτυξης της σε παγκόσμιο επίπεδο επιδιώκει η BibeCoffee, η κορυφαία πλατφόρμα τηλεμετρίας στην Ευρώπη στην αγορά του καφέ, η οποία ανακοίνωσε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, μόλις 15 μήνες μετά την ολοκλήρωση του προηγούμενου γύρου. 

Του νέου γύρου ηγείται η Eleven Ventures, ένα από τα κορυφαία venture capital funds στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο στο παρελθόν έχει επενδύσει σε ραγδάια αναπτυσσόμενες εταιρείες όπως η Payhawk, η Gtmhub και η Dronamics. Οι υφιστάμενοι επενδυτές Venture Friends, Uni.Fund και στρατηγικοί επενδυτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες επίσης συμμετέχουν στην χρηματοδότηση.

Η εταιρία με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα έχει αναπτύξει μία IoT λύση απομακρυσμένης διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, συνδέοντας οποιαδήποτε επαγγελματική μηχανή καφέ ή μύλο άλεσης καφέ στο cloud. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει τις αλυσίδες και τους προμηθευτές καφέ να ελέγχουν και να βελτιώνουν την ποιότητα του καφέ που σερβίρεται. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το όραμα της BibeCoffee είναι να οδηγήσει την αγορά του καφέ σε έναν ψηφιακό μετασχηματισμό που βασίζεται στα δεδομένα που παρέχονται από τις μηχανές καφέ. Ο στόχος είναι ο εξορθολογισμός των σχετικών αποφάσεων από τις εταιρίες ώστε να διασφαλίσουν τους υψηλούς δείκτες ποιότητας του κάθε ροφήματος και να αυξήσουν την αποτελεσματική συντήρηση των μηχανών καφέ πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την τελειότητα σε όλους τους τομείς της εφοδιαστικής τους αλυσίδας μέχρι στο τελικό σημείο παραγωγής και κατανάλωσης του καφέ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock