ΕνημέρωσηΟικονομία

Neurosoft: δυναμικό πλάνο ανάπτυξης για το 2023

Τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης των τελευταίων ετών θέλει να διατηρήσει και το 2023 η Neurosoft με την εισηγμένη -στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου– εταιρεία να επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά των λύσεων κυβερνοασφαλείας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, ενώ η διοίκηση της δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επέκτασης και μέσω εξαγορών.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Neurosoft, Νώντας Πασχαλίδης, το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την εταιρεία. Αν και δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος δεδομένου ότι η εταιρεία, η οποία ελέγχεται κατά 68% από τον ΟΠΑΠ, είναι εισηγμένη, ο κ. Πασχαλίδης επεσήμανε ότι ο κύκλος εργασιών το 2022 έκλεισε σε επίπεδα άνω των 20 εκατ. ευρώ όταν το 2021 ήταν στα 14 εκατ. ευρώ.

Για το 2023, ο στόχος είναι ο ρυθμός ανάπτυξης να παραμείνει σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι ο στόχος είναι τα έσοδα να φθάσουν ακόμη και στα 30 εκατ. ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock