ΕνημέρωσηΟικονομία

North Evia – Samos Pass: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα για το νέο voucher διακοπών

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στην ψηφιακή πλατφόρμα vouchers.gov.gr (κλικ εδώ) και να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μέχρι και τις 10/10. Όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση, αυτή είναι η ημερομηνία λήξης που ισχύει, εφόσον δεν έχει εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός της 4ης Φάσης Οκτωβρίου, όμως αξίζει να θυμίσουμε πως στις προηγούμενες φάσεις του προγράμματος, ο προϋπολογισμός εξαντλήθηκε εντός του πρώτου 24ώρου.

Σε κάθε περίπτωση, η άυλη ψηφιακή κάρτα της 4ης Φάσης (Οκτωβρίου), η οποία αφορά σε 2.679 κάρτες των 150 ευρώ για την Βόρεια Εύβοια και 1.169 κάρτες των 300 ευρώ για την Σάμο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου αυτής της χρονιάς, αφήνοντας περιθώριο περίπου ενός μήνα στους δικαιούχους να εξαργυρώσουν τις επιταγές τους για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock