Επικαιρότητα

Ο Χ. Νικολάου, συνεργάτης του Καλογρίτσα, κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Χρήστος Νικολάου, μηχανικός, συνεργάτης του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών που διεξάγεται η δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες του έτους 2016.

Ο κ. Νικολάου κατέθεσε ότι ο εκπρόσωπος της εταιρείας Consolidated Contractors Company (CCC), Σάμερ Χούρι, σε συνάντηση που είχε μαζί του ανέφερε ότι «η συνεργασία απολάμβανε της κυβερνητικής έγκρισης και αποδοχής» χαρακτήρισε εικονική την επίμαχη σύμβαση, ενώ ανέφερε ότι η προκαταβολή των 3 εκατ. ευρώ ήταν για να καλυφθεί η εγγύηση των τηλεοπτικών αδειών.

Ειδικότερα, ο μάρτυρας, μεταξύ των άλλων, ανέφερε: «Με τον κ. Καλογρίτσα είχα παλιά συνεργασία, από το 2000. Ο δικός μου τομέας ήταν η συναλλαγή με ξένες εταιρείες, συνεργαζόμαστε με κάποιους ξένους οίκους για την ολοκλήρωση των έργων. Διεκόπη η συνεργασία μας και μετά συνεργαστήκαμε ξανά και είχα αναλάβει τον τομέα συνεργασίας με ξένους οίκους. Τον Ιούνιο του 2017 με φώναξε ο κ. Καλογρίτσας και μου είπε ότι θα έχει κάποιο σημαντικό ραντεβού. Μου ανέφερε την CCC. Μου είπε ότι υπήρχε κάποια σύμβαση και κάποια συναλλαγή και ζήτησε να συμμετάσχω σε ένα ραντεβού».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock