Τρόπος Ζωής

Ο Γιώργος Λιάγκας σε σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του: «Έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς»

Με αφορμή το θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική αποκάλυψη. Αφορούσε στο τέλος του πατέρα του, πριν από μερικά χρόνια.

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου έτσι και θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή και ξαναπάθαινε ανακοπή, πέθαινε, ξαναζούσε, πέθαινε και συνεχιζόταν αυτό το μαρτύριο 3-4 ώρες. Κάποια στιγμή έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς, λέω δεν υπάρχει λόγος γιατί με τόσες ανακοπές και να ζούσε δεν θα ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήταν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μου είπαν να μην πάω στην Εντατική, εγώ δεν τους άκουσα και μπήκα μέσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί που είναι δικό μου και δικό του. Μετά, παρότι έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ.

Ίσως αυτοί οι άνθρωποι παρότι είναι σε κώμα, να ακούν τα μηνύματα που έχεις να τους περάσεις με κάποιο τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ. Έφυγε έτσι.

 

Νομίζω ότι μπορεί και να άκουσε αυτό που του είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

To άρθρο Ο Γιώργος Λιάγκας σε σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του: «Έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock