Τρόπος Ζωής

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού – Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ο Ήλιος μπαίνει στο φλογερό ζώδιο του Κριού και η Άση Μπήλιου εξηγεί στο «Stars System», το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 13:00, πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια.

Στις 20 Μαρτίου, την ημέρα της εαρινής ισημερίας, τελειώνουν τα γενέθλια των Ιχθύων και μαζί τους τελειώνει μία περίοδος, που τα πράγματα ήταν πιο ρευστά και μπερδεμένα και ξεκινά η περίοδος του Κριού, που ευνοεί τις πρωτοβουλίες, τη δράση και την τόλμη. Όμως χρειάζεται ψυχραιμία, διότι οι απαιτητικές όψεις, που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό, δημιουργούν αστάθεια στις σχέσεις, ένταση και νευρικότητα.

Ποιοι θα αντιμετωπίσουν κρίσεις στις σχέσεις τους, ποιοι πρέπει να προσέξουν τις διενέξεις στο χώρο της δουλειάς, ποιοι θα πιεστούν οικονομικά και ποιοι θα ευνοηθούν, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά και στα επαγγελματικά τους;

Ακόμη, η Άση Μπήλιου εξηγεί τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη, αλλά και σε ποιόν τομέα θα έχουμε τύχη και ευκαιρίες στη ζωή μας, ανάλογα με τον οίκο, που φιλοξενούμε τον Δία στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 13:00.

To άρθρο Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού – Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock