ΕνημέρωσηΟικονομία

Ο Όμιλος εστίασης ΙΤ επιλέγει το Just Go Zero της Polygreen για την κυκλική διαχείριση αποβλήτων

Ένας σημαντικός όμιλος ανοίγει την κατηγορία της εστίασης για την κυκλική διαχείριση των αποβλήτων τους. Συγκεκριμένα το ΙΤ Κολωνακίου και το B&E Goulandris Café-Restaurant του Ομίλου IT, εμπιστεύονται  το Just Go Zero και τις λύσεις κυκλικής διαχείρισης που προσφέρει η εταιρία Polygreen, για την ανακύκλωση και πλήρη αξιοποίηση του γυαλιού και των υπολειμμάτων καφέ που παράγουν.

Μέσα από την πλατφόρμα Just Go Zero, τα δύο ρεύματα αποβλήτων συλλέγονται από τα καταστήματα και αξιοποιούνται με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, με στόχο να εξαλείψουν το αποτύπωμά τους στο φυσικό περιβάλλον.

Το Just Go Zero, το πρώτο κίνημα κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 από την Polygreen, με στόχο να προωθήσει την κυκλικότητα στη διαχείριση των αποβλήτων που παράγονται καθημερινά, ως μέσο για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας. Ένα χρόνο μετά, μετρά ήδη σημαντικές δράσεις και συνεργασίες με επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων, ενώ προσφέρει εξατομικευμένες, άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις κυκλικής οικονομίας, ενισχύοντας τις δυνατότητές τους για «πράσινη» μετάβαση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock