Κόσμος

Ο Πούτιν έλαβε έγκριση από το κοινοβούλιο να στείλει στρατεύματα στο εξωτερικό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε και έλαβε από το ρωσικό κοινοβούλιο την έγκριση να στείλει στρατεύματα εκτός Ρωσίας, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια ευρύτερη επίθεση στην Ουκρανία. 

Τα μέλη της Άνω Βουλής, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ψήφισαν ομόφωνα εγκρίνοντας στον Πούτιν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη εκτός Ρωσίας, επισημοποιώντας ουσιαστικά μια ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη στις περιοχές των ανταρτών. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 153 γερουσιαστές. Σύμφωνα με το προεδρείο, η απόφαση τίθεται άμεσα σε ισχύ.

«Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αποφασίζει να δώσει τη συγκατάθεσή του στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκτός του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας βάσει των γενικά αναγνωρισμένων αρχών και κανόνων του διεθνούς δικαίου», αναφέρεται στην απόφαση, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger