Τρόπος Ζωής

Ο πρώτος πίνακας του ράπερ Skepta πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s

Το έργο του ράπερ Skepta με τίτλο «Mama Goes to Market» πωλήθηκε στη δημοπρασία σύγχρονων έργων τέχνης του οίκου Sotheby’s, στην τιμή των 81.900 αγγλικών λιρών.

Ο πίνακας που πωλήθηκε στον οίκο Sotheby’s, είναι το πρώτο έργο του ράπερ και ζωγραφίστηκε αρχικά από τον Skepta το 2020, σε διάστημα μιας εβδομάδας. Αλλά αργότερα, το επιμελήθηκε ξανά όταν το παρουσίασε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο γαλλικός οίκος μόδας Givenchy σε συνεργασία με τον γραφίστα Chito.

Ο Chito έβαζε την υπογραφή του σε όλα τα αντικείμενα που είχαν φέρει οι προσκεκλημένοι μαζί τους, και έτσι το σύμβολο του γραφίστα προστέθηκε στον πίνακα, όπως επίσης και του συναδέλφου του Slawn και του δισκογραφικού παραγωγού και DJ Goldie.

Αν και ο αγοραστής δεν έχει γίνει γνωστός στο κοινό, ο Skepta είπε στους Financial Times ότι ελπίζει ότι είτε ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και παραγωγός Jay – Z είτε ο Αμερικανός stand-up κωμικός και ηθοποιός Dave Chapelle είναι εκείνοι που θα τον πάρουν στο σπίτι.

To άρθρο Ο πρώτος πίνακας του ράπερ Skepta πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock