ΕνημέρωσηΟικονομία

Ο Θεόδωρος Τρύφων στο νέο ΔΣ του ΣΕΒ: Στόχος η βιομηχανία να φθάσει το 15% του ΑΕΠ 

Το μήνυμα ότι «η πορεία της ελληνικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο: Ψηφιακός μετασχηματισμός, καινοτομία και πράσινη μετάβαση και ότι η βιομηχανία θα πρέπει να φθάσει το 15% του ΑΕΠ την επόμενη οκταετία, έστειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρος Τρύφων, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Ο κ. Τρύφων εξελέγη μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Με το βασικό μήνυμα «Μαζί ανοίγουμε δρόμους» ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ.

Η εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου εκπροσωπείται εκ νέου στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρο Τρύφων. Η προώθηση των αναπτυξιακών αιτημάτων του κλάδου, η υλοποίηση του δυναμικού επενδυτικού πλάνου, η διαμόρφωση μιας ολιστικής φιλοεπενδυτικής πολιτικής και η άρση των επενδυτικών αντικινήτρων για τη φαρμακοβιομηχανία βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του κ.Τρύφων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock