Τρόπος Ζωής

Ο Τομ Χανκς εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε ποτέ σε ταινία της Marvel

Η Marvel έχει… κατακτήσει τη “μεγάλη” και τη “μικρή” οθόνη, με τις ταινίες και τις σειρές της, κάνοντας συνεργασίες με πλήθος γνωστών ηθοποιών. Ο Τομ Χανκς, πάντως, δεν έχει βρεθεί ακόμα στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Τομ Χανκς μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις ταινίες της Marvel, λέγοντας ότι πιστεύει ότι είναι «αρκετά καλές». Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε πολλά φιλμ της Disney, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ σε ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Απαντώντας σε ερώτηση στο podcast «Happy Sad Confused» γιατί δεν μετακόμισε στο βασίλειο των υπερήρωων, ο Τομ Χανκς είπε ότι «εξ όσων γνωρίζει» δεν του ζητήθηκε ποτέ.

«Είναι σαν ιερή αγελάδα» ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όταν ο παρουσιαστής Τζος Χόροβιτς είπε ότι η Marvel και ο Χανκς φαίνεται να ταιριάζουν καλά, ο ηθοποιός είπε ότι ήθελε «να το αναλύσει λίγο».

«Υπάρχει περίοδος στον κινηματογράφο, στην οποία ένα πολύ συγκεκριμένο είδος ταινίας κυριαρχούσε στην αγορά;» αναρωτήθηκε. «Θα μπορούσατε να πείτε τα φιλμ γουέστερν στη δεκαετία του ’50, εντάξει… Ας πάρουμε τα γουέστερν του Τζον Φορντ. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το Σύμπαν των Γουέστερν του Τζον Φορντ. Δεν είναι τόσο διαφορετικό, ίσως, από το Κινηματογραφικό Σύμπαν των Ταινιών της Marvel» ανέφερε.

Όταν κοιτάμε την εποχή των γουέστερν κατά τη δεκαετία του 1950, πάρα πολλά από αυτά δεν ήταν σπουδαία» ανέφερε συμπληρώνοντας ωστόσο: «δεν θέλεις να επικρίνεις καμία ταινία γιατί οι ταινίες είναι πολύ δύσκολο να γίνουν».

Παράλληλα, ο Τομ Χανκς εκτίμησε ότι το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πόσες οθόνες θα απομείνουν. «Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες που δεν χρειάζεται να προβληθούν σε κινηματογραφικές οθόνες» είπε.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει δει όλες τις ταινίες της Marvel, αλλά όσες έχει παρακολουθήσει τον έχουν κάνει να σκεφτεί. «Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι ερμηνευτές εκεί και αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά τα έδωσαν όλα» ανέφερε.

«Θα μπορούσα να πω ότι όλες είναι πολύ καλές. Είναι όλες αρκετά καλές» πρόσθεσε ο Τομ Χανκς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To άρθρο Ο Τομ Χανκς εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε ποτέ σε ταινία της Marvel δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock