ΕνημέρωσηΟικονομία

Obrela Securities: Tα σχέδια μετά την εξαγορά της Encode

Τη δημιουργία ενός εξαιρετικά δυνατού σχήματος στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, που θα είναι σημαντικός «παίκτης» σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταρχήν επιδιώκει να δημιουργήσει η Obrela Securities μέσα από την εξαγορά της, επίσης ελληνικής, Encode.

Η Obrela, στην οποία έχουν επενδύσει η EOS Capital Partners και το LATSCO Family Office, δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της παρακολούθησης και πρόληψης συμβάντων, και πιο συγκεκριμένα στον τομέα των Managed Detection and Response (MDR) υπηρεσιών παγκοσμίως. Μέσω της εξαγοράς της Encode, δημιουργείται ένα νέο σχήμα, το οποίο, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της σχετικής ενημέρωσης ο Γιώργος Πατσής, διευθύνων σύμβουλος και συν-ιδρυτής της Obrela, έχει ως στόχο να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της κυβερνοασφάλειας.

Το νέο σχήμα θα έχει έναν συνολικό ετήσιο τζίρο εργασιών που εκτιμάται περίπου στα 18-20 εκατ. ευρώ, ενώ θα απασχολεί αρχικά 180 άτομα. Το ύψος και η διαμόρφωση της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν καθώς απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες όπως αναφέρθηκε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger