ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι αλυσίδες οικονομικής ένδυσης κάνουν «απόβαση» στην ελληνική αγορά

Διεθνείς και δημοφιλείς αλυσίδες ένδυσης με τα προϊόντα τους σε προσιτές τιμέςαναπτύσσονται δυναμικά στη χώρα μας σε μία περίοδο που το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών κατευθύνεται κυρίως στις απολύτως απαραίτητες αγορές.

Με το κύμα ακρίβειας να προκαλεί προβληματισμό αλλά ανησυχία για το μέλλον στους καταναλωτές, η συγκυρία, για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν οικονομικές λύσεις στις ανάγκες εκείνες που ανάγκες που χαρακτηρίζονται ως «δευτερεύουσες», μοιάζει ευνοϊκή για την ανάπτυξή τους.

To «value for money» φαίνεται πως αποτελεί αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημά τους ώστε να υλοποιήσουν τα σχέδια που έχουν στη χώρα μας, την ίδια στιγμή που πάνω από 7 στους 10 Έλληνες καταναλωτές δηλώνουν ότι έχουν ήδη αναβάλει αγορές για προσωπικά είδη (ρούχα, είδη σπιτιού κτλ) όπως προκύπτει από μελέτη του ΙΕΛΚΑ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger