Τρόπος Ζωής

Οι δυσκολίες με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, καλεσμένος στηνε κπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και το σημάδι στο πρόσωπό του.

«Με τις γυναίκες τα πήγαινα καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Μια χαρά είμαι. Πιθανόν να νιώθω ότι θα ήθελα μια δεκαετία λιγότερα, αλλά δε βαριέσαι, μια χαρά.

Υγεία να έχουμε. Εγώ πάντα το αισθανόμουν, πάντα φιλοσοφούσα τα πάντα. Γιατί δεν ήμουν ούτε ο πρώτος μαθητής, ούτε ο πιο ωραίος άντρας. Και τότε ήταν πολύ σκληρές οι εναντιώσεις των τάξεων», είπε αρχικά ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Σχετικά με το σημάδσι στο πρρόσωπό του, ο Λάκης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Αυτό λέγεται αιμαγγείωμα, είναι εκ γενετής και τελείωσε. Πολύς κόσμος το έχει…  Εννοείται ότι σε μικρή ηλικία αποτέλεσε θέμα για μένα. Ο καθένας ότι έχει λίγο… Αυτό είναι σαν ελιά. Τώρα μου έβαλαν πούδρα.

Όλα αυτά με έκαναν δυνατό στις επιδιώξεις μου και με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που δεν την είχα» ανέφερε ο Λάκης Παπαδόπουλος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είχε μπαρκάρει ως τραγουδιστής ορχήστρας σε κρουαζιερόπλοιο και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει πολλά λιμάνια του κόσμου.

«Η σοφία έρχεται από τη δυστυχία. Ξεκινάς χωρίς κανένα εφόδιο. Ξεκινάς με όλους εναντίον σου λόγω εμφάνισης που λέει ο λόγος. Προχωράς σιγά-σιγά, σου αρέσει κάτι, δένεσαι με αυτό και το επάγγελμά σου το κάνεις θρησκεία», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λάκης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock