Τρόπος Ζωής

οι καλύτεροι φίλοι για κάθε ζώδιο

Όταν μιλάμε για ταίριασμα ή συμβατότητα, στο μυαλό μας έχουμε, συνήθως, το κατά πόσο ταιριάζουμε ερωτικά με τον σύντροφο μας. Πέραν του ερωτικού κομματιού όμως, υπάρχει συμβατότητα και στη φιλία!

Κανείς από εμάς δεν μπορεί να ξεχάσει τον πρώτο του φίλο, στα χρόνια που οριακά θυμόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό. Με ποιόν τρόπο σχετίζεται, λοιπόν, η αστρολογία με αυτή την πρώτη, αλλά και τις μετέπειτα, «σπίθες» φιλίας;

Τι επηρεάζει τις φιλικές μας σχέσεις;

Κι όμως δεν έχει να κάνει ούτε με το περιβάλλον μας, ούτε με την τυχερή μας μέρα, αλλά με τις θέσεις πλανητών μας! Πέρα από το ζώδιο μας, ο ωροσκόπος μας, η Σελήνη και ο Ερμής είναι τα τρία βασικά στοιχεία που εξετάζουμε, αν θέλουμε να μάθουμε κατά πόσο ταιριάζουμε με τον φίλο μας.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που από την στιγμή που θα βρεθούν μαζί, οι πιθανότητες για μια νέα φιλία είναι πραγματικά πολλές! Για τον κάθε αστερισμό, υπάρχουν δύο καταλληλότεροι αστρολογικά φίλοι, τους οποίους και αναλύουμε παρακάτω.

Κριός

Ο Κριός, ή αλλιώς το παιδί του ζωδιακού, ως μικρός και «αθώος», βιάζεται να κάνει γρήγορα και πολλούς φίλους. Τα πηγαίνει καλύτερα με τα ζώδια της φωτιάς, λόγω του κοινού τους στοιχείου, και πιο συγκεκριμένα με τους Τοξότες. Λατρεύει το έξυπνο μυαλό του Τοξότη, ενώ εκείνος θαυμάζει την τολμηρή προσωπικότητα του! Αν και μπορεί να ακούγεται παράξενο, το χαμένο αδερφάκι του Κριού είναι ο Δίδυμος! Αυτοί οι δύο μπορούν να συζητάνε για άπειρα θέματα και να περνούν πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί!

Ταύρος

Ο ρομαντικός Ταύρος, είτε πρόκειται για ερωτική, είτε για φιλική σχέση -λόγω της σταθερής φύσης της Γης, στην οποία ανήκει- είναι εξαιρετικά πιστός. Για αυτόν τον λόγο όταν δύο Ταύροι σμίξουν, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία δυνατή φιλία! Ομοίως, ο Ταύρος απολαμβάνει πολύ την παρέα του Καρκίνου, κι αυτό γιατί, ο Ταύρος αισθάνεται ασφάλεια και τρυφερότητα κοντά του.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, ως ζώδια του αέρα, αγαπούν την ελευθερία της σκέψης και έκφρασης. Δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο φίλο, από τον διπλωμάτη Ζυγό, που εξισορροπεί την τρέλα τους και τους «βυθίζει» στον κόσμο της τέχνης και της ζωντάνιας! Ένα ακόμη ζώδιο που τους βοηθάει πολύ να εξελιχθούν είναι ο σταθερός Παρθένος. Η δύναμη του Ερμή τους ενώνει και στα καλά και στα άσχημα, ενώ παράλληλα έχουν παρόμοιο στυλ επικοινωνίας, που σημαίνει perfect match με το «καλημέρα»!

Καρκίνος

Ο ευαίσθητος Καρκίνος θα ταιριάξει απόλυτα με τον συναισθηματικά έξυπνο φίλο του Ιχθύ! Η αναζήτηση του Καρκίνου, για κατανόηση και στοργή σμίγει με την ανάγκη του Ιχθύ για εκδήλωση έντονων συναισθημάτων, και δημιουργείται μία ισχυρή φιλία. Ακόμη, ο Καρκίνος τα πηγαίνει πολύ καλά με τα ζώδια της Γης, και ειδικότερα, όπως αναφέραμε και πριν, με τον πιστό Ταύρο!

Λέων

Οι Λέοντες είναι φλογεροί και παθιασμένοι, και για το λόγο αυτό συχνά αναζητούν φίλους στο ίδιο ενεργειακό επίπεδο. Εκεί βρίσκουμε τον Υδροχόο. Ο αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός φέρνουν αυτά τα δύο ζώδια κοντά. Όταν ο Λέων αναζητά μια πιο χαλαρή και δροσερή ατμόσφαιρα, θα επιλέξει τον  φίλο του Ιχθύ, που θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει από την ένταση της καθημερινότητας.

Παρθένος

Οι περίεργοι και καχύποπτοι Παρθένοι, δεν θα κάνουν εύκολα φίλους, καθώς τους αρέσει να περιβάλλουν τον εαυτό τους μόνο με θετικότητα. Γι’ αυτό είναι εδώ ο Αιγόκερως, η γήινη αδελφή ψυχή του Παρθένου! Και οι δύο μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και το στοιχείο του αυτοσαρκασμού. Εκτός από το ερωτικό κομμάτι, ο Παρθένος ταιριάζει και στον τομέα φιλία, με τον σεξουαλικό Σκορπιό. Τα ζώδια του νερού, όπως ο Σκορπιός, τείνουν να βγάζουν τα καλύτερα στοιχεία στους Παρθένους. Ο ένας καθησυχάζει τον άλλον, βοηθώντας τους έτσι, να ηρεμήσουν από τα άγχη τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι τα πιο κοινωνικά ζώδια του κύκλου, γεγονός που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικοί φίλοι για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο, δένονται αμέσως με άλλα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος, που κατανοεί τις θεμελιώδεις ανάγκες τους. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου, καθώς έχουν αμοιβαία αίσθηση του στυλ και κοινή ανάγκη για αυτονομία στις φιλίες. Από την άλλη πλευρά, κλασικό παράδειγμα του ότι τα ετερώνυμα έλκονται, είναι όταν Ζυγοί και Αιγόκεροι συναντιούνται! Ως φίλοι, ο ένας διευρύνει τους ορίζοντες του άλλου. Ο διπλωμάτης Ζυγός μπορεί να φέρει καινοτόμες γνώσεις στον σταθερό Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως προσφέρει στον Ζυγό υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, το σταθερό ζώδιο του νερού, που κυριαρχείται από τον Άρη και τον σκοτεινό Πλούτωνα, είναι εξαιρετικά «κλειστός», καθοδηγούμενος από τη σκοτεινότερη πλευρά της ζωής του. Φως σε αυτήν την πλευρά, δίνουν ο Αιγόκερως και ο Παρθένος. Τα ζώδια της Γης, όντας σταθερά, ταιριάζουν απόλυτα με την εξίσου σταθερή φύση του Σκορπιού!

Τοξότης

Ενώ ο Τοξότης μπορεί να είναι διασκεδαστικός και τρυφερός, στην πραγματικότητα παραείναι ειλικρινής! Πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως δεν τα πάει καλά με υπερβολικά ευαίσθητα ζώδια. Ο καλύτερος φίλος για έναν Τοξότη είναι ένας άλλος Τοξότης, καθώς μοιράζονται έναν αμοιβαίο ενθουσιασμό για τη ζωή και αυθορμητισμό. Ένα όχι και τόσο προβλέψιμο ταίρι, είναι ο Τοξότης και ο Ιχθύς. Ονειρεύονται μαζί, ρισκάρουν και προσφέρουν ο ένας στον άλλον ιδέες για τη ζωή!

Αιγόκερως

Κυβερνούμενος από τον υπεύθυνο Κρόνο, ο Αιγόκερως, το βασικό ζώδιο της Γης, ταιριάζει αναμφίβολα πολύ με τον Ιχθύ και το γειτονικό ζώδιο του Υδροχόου! Και τα δύο ζώδια αυτά, βοηθούν και προσθέτουν λίγο αυθορμητισμό, στον κατά τα άλλα δομημένο και άκαμπτο Αιγόκερω.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έλκονται από τους ανθρώπους που είναι ονειροπόλοι και αστείοι. Κανένα ζώδιο δεν το καταλαβαίνει αυτό περισσότερο από έναν άλλο Υδροχόο! Αυτοί οι δύο κατανοούν απόλυτα ο ένας τις ιδιορρυθμίες του άλλου. Ακόμη, διασκεδάζουν πολύ με τους Ζυγούς φίλους του. Οι δυο τους απολαμβάνουν τη φιλία τους μέσω της δημιουργίας, επιλέγοντας να ακολουθήσουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως η τέχνη, η μουσική και ο χορός!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, είναι ο ώμος που χρειάζεσαι για να κλάψεις, όταν δεν είσαι καλά! Γι’ αυτόν τον λόγο, τα πηγαίνουν καλύτερα με το πιο συναισθηματικά ζώδια του κύκλου, δηλαδή τον Καρκίνο και τον Ταύρο! Τα δύο αυτά ζώδια συμπληρώνουν απόλυτα την ανάγκη για συντροφικότητα και αγάπη του άλλου.

Πηγή: hellogiggles.com

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock