ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι ξένες μετοχές που αγόρασαν οι Έλληνες επενδυτές

Η Apple, η Virgin Galactic, η Coca-Cola, η SoFi Technologies και η Tesla καταλαμβάνουν τις πέντε κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων επενδυτών για την αγορά μετοχών μέσα στο 2022. Λίγο χαμηλότερα συναντά κανείς άλλα μεγάλα διεθνή ονόματα, όπως η Meta (πρώην Facebook) και η Alphabet (μητρική της Google), σύμφωνα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών Freedom24, η οποία ανέλυσε τις επενδυτικές κινήσεις των χρηστών από την αρχή της χρονιάς.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πώλησης είναι αυτές των: Lufthansa, Ford Motor και Vaxart, σύμφωνα με την κατάταξη που έδωσε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα συναλλαγών σε παραδοσιακά χρηματοοικονομικά μέσα σε χρηματιστήρια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ασίας, αλλά και τη δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές σε τιμές IPO στις αγορές των ΗΠΑ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock