ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Όμιλος ΟΤΕ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση και συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Την έμπρακτη στήριξη των εργαζομένων του επιδιώκει ο όμιλος ΟΤΕ μέσω της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης με μέγιστο ποσό τα 1.000 ευρώ αλλά και των επιπλέον οφελών που θα υπάρχουν μέσα από την υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας για τις εταιρείες του ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι προχωρά σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση προς τους εργαζομένους του, συνολικού ύψους 6,2 εκατ. ευρώ. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με στόχο να ενισχυθούν περισσότερο οι χαμηλόμισθοι, το ύψος της ενίσχυσης διαμορφώνεται κλιμακωτά, ανάλογα με τον μισθό, με μέγιστο καθαρό ποσό ενίσχυσης τα 1.000 ευρώ.

Σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (πολύτεκνοι με ανήλικα τέκνα, άτομα με αναπηρία ή με τέκνα με αναπηρία) θα καταβληθεί η μέγιστη ενίσχυση, ανεξάρτητα από το ύψος των αποδοχών τους. Η έκτακτη ενίσχυση αποφασίστηκε σε συνεργασία της διοικητικής ομάδας και των εκπροσώπων των εργαζομένων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock