ΕνημέρωσηΟικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τις 10 Μαρτίου οι τροποποιητικές και διορθωτικές δηλώσεις ΕΑΕ 2023

Μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024 θα παραμείνει ανοικτό το πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποδοχή τροποποιητικών και διορθωτικών δηλώσεων επί των αιτήσεων ΕΑΕ από παραγωγούς και ΚΥΔ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Πότε θα γίνει η πληρωμή

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού ακολουθήσει η επεξεργασία των στοιχείων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους, θα προχωρήσει στην πληρωμή των οικολογικών προγραμμάτων και των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοινώσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πριν το Πάσχα θα πληρωθούν στους 370.000 δικαιούχους των οικολογικών σχημάτων το ποσό των 425 εκατ. ευρώ, ενώ εντός Απριλίου θα καταβληθούν τα 245 εκατ. ευρώ για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις.

Την ίδια περίοδο, λίγο πριν το Πάσχα αναμένεται και η διορθωτική πληρωμή, κατά την οποία θα απορροφηθεί το αδιάθετο κονδύλι ύψους 88 εκατ. ευρώ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock