ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Orderit: Η ψηφιακή πλατφόρμα που θέλει να ψηφιοποιήσει την αλυσίδα προμηθειών στην εστίαση

Μία πετυχημένη startup είναι μία επιχείρηση που καταφέρνει να δώσει λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών.

Αυτό ήταν το σκεπτικό των Αλέξανδρου Κούμπα και Γιώργου Σολωμού, όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Orderit, στόχος της οποίας είναι να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των επαγγελματιών του χώρου της εστίασης.

Πρακτικά, η Orderit έχει ως στόχο να ενώσει τους επαγγελματίες της εστίασης, όπως εξηγεί στο CNN Greece, o Αλέξανδρος Κούμπας, εκ των ιδρυτών και διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής startup που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2021. Η Orderit επιδιώκει να ενοποιήσει τη διαδικασία της παραγγελιοληψίας μεταξύ των καταστημάτων εστίασης και των προμηθευτών τους. Αυτό σημαίνει ότι ο chef ενός εστιατορίου για παράδειγμα ή ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης μπορεί εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας, η οποία είναι διαθέσιμη και ως app, να κάνει τις παραγγελίες που θέλει από τους προμηθευτές που έχει επιλέξει και έχει «ανεβάσει» στο Orderit. Όπως εξηγεί ο κ. Κούμπας, αυτό σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, καθώς περιορίζονται τα καθημερινά λάθη που γίνονται στον χώρο της κουζίνας λόγω των γρήγορων ρυθμών δουλειάς που επικρατούν. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου της διαθεσιμότητας των αποθεμάτων και των παραγγελιών, ενώ ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να ζητήσει παράδοση μία συγκεκριμένη μέρα και να παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της παραγγελίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock