Επικαιρότητα

Οργανωμένο έγκλημα: Οι φόβοι της ΕΛΑΣ για την επόμενη μέρα – Στο μικροσκόπιο τρία κινητά

Οι αρχές ασφαλείας που παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα τα όσα εξελίσσονται ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας με δολοφονίες και εκδικητικές ενέργειες υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν έχει κλείσει ο κύκλος του αίματος αλλά πλέον δεν αποκλείουν να μπαίνουμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σε έναν πόλεμο που εκτυλίσσεται ανάμεσα σε «βαριά χαρτιά» της νύχτες.

Μάλιστα αστυνομικοί που ασχολούνται χρόνια με το συγκεκριμένο χώρο υποστηρίζουν ότι τα καύσιμα και κυρίως το λαθρεμπόριο καυσίμων είναι αυτό που βρίσκεται στο κέντρο της διαμάχης.

Στιγμιότυπο από τη φωτιά σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο (Πηγή: twitter)

Η δολοφονία του 35χρονου στον Κορυδαλλό θορύβησε όσο τίποτα τις αρχές οι οποίες δεν αποκλείουν ο χθεσινοβραδινός εμπρησμός φορτηγών στον Ασπρόπυργο να είχε σχέση με υποθέσεις αντεκδίκησης.

Τα στόματα στη νύχτα παραμένουν κλειστά, με τα υπονοούμενα όμως ανοιχτά, ότι όλο αυτό είναι μία υπόθεση που θα την ξεκαθαρίσουν μόνοι τους και με τις αρχές να προσπαθούν, χωρίς όμως μέχρι στιγμής με θετικά αποτελέσματα, να μπουν «ενδιάμεσοι» σε αυτή τη διαδικασία και να σπάσουν το απόστημα.

Για την υπόθεση του Κορυδαλλού θα περιμένουν λίγες μέρες και μετά θα ανοίξουν τον κύκλο των καταθέσεων από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και από το στενό επαγγελματικό του.

Την ίδια ώρα τα τρία κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και περιμένουν οι αστυνομικοί τα αποτελέσματα τουλάχιστον των τελευταίων κλήσεων ανταλλαγής μηνυμάτων αλλά και του καταλόγου των επαφών των δύο θυμάτων.

Μάλιστα έχουν ζητήσει να γίνει ανάκτηση δεδομένων στα τρία κινητά τηλέφωνα και να βγουν στην επιφάνεια και πρόσφατες διαγραφές που μπορεί να έχουν γίνει.

Ο φόβος και η ανησυχία εντείνονται για το πώς θα αντιδράσουν πρόσωπα «θιγμένα» τα οποία σίγουρα οργανώνουν τις κινήσεις τους.

Την ίδια ώρα οι Αρχές περιμένουν και τα επίσημα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το εάν το τζιπ που βρέθηκε χθες με τον βαρύ οπλισμό θα μπορούσε να έχει σχέση με τη δολοφονία. Αν όχι, τότε θα στραφούν σε κάποια συμμορία ληστών που είχε σε προπαρασκευαστικό στάδιο κάποια ενέργεια.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock