Κόσμος

Ουκρανία: Το σχέδιο Κλίτσκο σε περίπτωση ελλείψεων στην παροχή νερού στο Κίεβο

Ένα εφεδρικό σχέδιο, σε περίπτωση που παρουσιαστούν ελλείψεις στην παροχή νερού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, καθώς οι Ρώσοι επιδίδονται το τελευταίο διάστημα σε ανελέητους βομβαρδισμούς κρίσιμων υποδομών της χώρας, στοχεύοντας κυρίως εγκαταστάσεις ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Κλίτσκο, σε περίπτωση ελλείψεων στην παροχή νερού στην πρωτεύουσα, θα παρέχεται ένα σύστημα εφεδρικών πηγών πόσιμου νερού, πρώτα απ’όλα, συγκροτήματα αντλιοστάσιων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με γεννήτριες.

«Η πρωτεύουσα απέκτησε γεννήτριες για το σκοπό αυτό, με τις οποίες συνδέονται άμεσα 105 αντλιοστάσια της δημοτικής επιχείρησης του ιδρύματος υδάτινων εγκαταστάσεων του Κιέβου και έξι ακόμη αντλιοστάσια του Kyivvodokanal στην αριστερή όχθη», έγραψε ο δήμαρχος στο Telegram σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα Kyiv Post.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock