Επικαιρότητα

Πανελλήνιες 2022 – Χατζητέγας στο CNN Greece: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις σε γενικές γραμμές, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων οι οποίοι τώρα θα πρέπει να αναμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου για να μπουν στην συνέχεια στον «αστερισμό του μηχανογραφικού» του οποίου η συμπλήρωση σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό αναλυτή Γιώργο Χατζητέγα είναι πρωτόγνωρη διαδικασία και απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Ξεχωριστό στοιχείο των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεωναποτέλεσε η δυσκολία των θεμάτων στα μαθηματικά και τα αρχαία που θα μειώσει τον μέσο όρο των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, ενώ, όπως επαναλαμβάνει ο κ. Χατζητέγας η καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, αναμένεται να οδηγήσει εκτός ΑΕΙ το 1/3 των υποψηφίων.

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν ουσιαστικά χωρίς να υπάρξει κάποια αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των θεμάτων και της επιστημονικής τους τεκμηρίωσης. Δεν υπήρξε κάτι που να αναστατώσει και να διχάσει την επιστημονική κοινότητα και τους καθηγητές, είτε τους υποψηφίους», αναφέρει ο εκπαιδευτικός και συνεχίζει:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock