Επικαιρότητα

Πανελλήνιες 2023: Εύκολα τα θέματα των Νέων Ελληνικών στα ΕΠΑΛ

«Τα θέματα των Νέων Ελληνικών μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εύκολα», όπως σχολιάζει για το μάθημα στο οποίο εξεταζόταν σήμερα, Πέμπτη (1/6) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τα ΕΠΑΛ, ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος Νέων Ελληνικών Γιώργος Χρυσουδάκης του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο CNN Greece.

«Το σημερινό κριτήριο αξιολόγησης στο μάθημα των Νέων Ελληνικών των ΕΠΑ.Λ αφορούσε την θεματική ενότητα του εθελοντισμού τα θέματα ήταν συμβατά για τις ικανότητες των μαθητών και κατά βάση θεωρούνται εύκολα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει πως το κείμενο αναφέρεται στα οφέλη του εθελοντισμού, σε επίπεδο κατά βάση κοινωνικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, επαγγελματικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο και στην συνέχεια έκλεινε με το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, ένα απλό κατανοητό ποίημα που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού».

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock