Κόσμος

ΠΑΡΑΔΟΧΗ «ΣΕΙΣΜΟΣ»!!! Έτσι κατέστρεψαν τις κοινωνίες και θα τις αποτελειώσουν τώρα με πρόσχημα την Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοίγουν τα στόματα και όποιος γλύτωσε, γλύτωσε!!!

 

Ένας καθηγητής που υποστήριξε ΣΘΕΝΑΡΑ το lockdown και όλα τα μέτρα που ακολούθησαν (διαχωρισμός ανθρώπων, εμβόλια κτλ.), στο ρόλο του ως κυβερνητικός σύμβουλος του βρετανικού SAGE (επιστημονική συμβουλευτική ομάδα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης) τώρα παραδέχεται ότι οι αρνητικές επιπτώσεις των lockdown δεν λήφθηκαν ποτέ υπόψη, ενώ έπρεπε να ληφθούν!!!

Ο καθηγητής John Edmunds ήταν μέλος της ομάδας SAGE που διεμήνυσε στην βρετανική κυβέρνηση ότι θα σημειώνονταν 6.000 θάνατοι Omicron την ημέρα, εάν δεν εφαρμοζόταν άλλο lockdown στα τέλη του περασμένου έτους.

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των νεκρών ούτε καν πλησίασε αυτόν τον αριθμό! ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΑΤΑ!!!

Τώρα ο Edmunds, όπως και τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, παραδέχεται ότι η οικονομική βλάβη και οι αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία από το lockdown ήταν βλάβες που «κατ’ αρχήν» θα μπορούσαν να είχαν συμπεριληφθεί στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, ωστόσο άφησαν την κοινωνία και την οικονομία να ΠΛΗΓΟΥΝ, για να τις αποτελειώσουν τώρα με πρόσχημα την Ρωσία.

«Υπάρχει φυσικά ένας τεράστιος οικονομικός αντίκτυπος από πολλές από τις παρεμβάσεις και άλλες έμμεσες επιπτώσεις στην ψυχολογική υγεία και ούτω καθεξής. Θα μπορούσαμε να έχουμε λάβει υπόψη αυτές τις συνέπειες αλλά δεν το κάναμε», υπογράμμισε!

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger