Επικαιρότητα

Πάρτε την ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! ΗΠΑ και ΟΥΚΡΑΝΙΑ στήριξαν τους ΝΑΖΙ στον ΟΗΕ!!! Τι έκανε η Ελλάδα του Μητσοτάκη;;; ΟΝΕΙΔΟΣ!!!

Να λοιπόν που όλα υπάρχουν!!!

Προσφάτως, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ψήφισμα που καταδικάζει τον ναζισμό, τον νεοναζισμό και κάθε μορφή ρατσισμού, το οποίο και συνυποτηρίχθηκε από την Ρωσία.

Όπως και το 2014, έτσι και τον Δεκέμβριο του 2021, οι ΗΠΑ και η Ουκρανία ήταν οι μόνες δύο χώρες που το καταψήφισαν και πάλι, ενώ 49 χώρες, κυρίως σύμμαχοι των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, απείχαν από την ψηφοφορία.

Το ψήφισμα για την «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών» που συμβάλλουν στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία εγκρίθηκε με 130 ψήφους υπέρ!

Γιατί καταψήφισαν οι ΗΠΑ;;; Γιατί απείχε η Ελλάδα;;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

 

Το ψήφισμα του ΟΗΕ εξέφραζε την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε μορφή εξύμνησης του ναζισμού, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης μνημείων και της διεξαγωγής δημοσίων παρελάσεων προς τιμήν των Waffen SS ή, επιπλέον, την ιστορικά αναθεωρητική κήρυξη των τελευταίων ως «εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων».

Η Μόσχα έχει εδώ και καιρό εκφράσει την ισχυρή διαφωνία και την αντίθεσή της απέναντι στην Ουκρανία και τα τρία κράτη της Βαλτικής –Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία– που τιμούν κάθε χρόνο άτομα και οργανώσεις που συνδέθηκαν με την ναζιστική Γερμανία κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πέρυσι, ο απεσταλμένος της Ουάσιγκτον στα Ηνωμένα Έθνη υποστήριξε ότι η απαγόρευση της εξύμνησης του ναζισμού θα έρχονταν σε σύγκρουση με την προστασία της ελευθερίας του λόγου στο Σύνταγμα των ΗΠΑ, με την λεγόμενη «Πρώτη Τροποποίηση».

Το συγκεκριμένο ψήφισμα προτρέπει επίσης τα κράτη μέλη να «εξαλείψουν όλες τις μορφές φυλετικών διακρίσεων με όλα τα κατάλληλα μέσα και κυρίως διαμέσου νομολογιών», αναφέροντας ότι οι διακρίσεις λόγω φυλής, εθνικότητας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, έτσι όπως αυτές εκφράζονται στο «νεοναζισμό, την ισλαμοφοβία, τη χριστιανοφοβία και τον αντισημιτισμό» βλάπτουν όχι μόνο τις ομάδες-στόχους αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock