ΕνημέρωσηΟικονομία

PLG Disrupt Summit: Διεξάγεται για 2η συνεχόμενη χρονιά το ηγετικό online συνέδριο

Το Product-Led Growth Hub, παρουσιάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 1-2 Δεκεμβρίου το PLG Disrupt Summit ένα από τα μεγαλύτερα online συνέδρια & career forums πάνω στο Product Management, Marketing, Customer Experience (CX) & Product-Led Growth σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν θέλεις να μάθεις όλα τα τελευταία trends & best practices της τεχνολογίας, να συνδεθείς με στελέχη διεθνούς κύρους, να δικτυωθείς με tech recruiters και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, τότε αυτό το συνέδριο είναι must attend!

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ήδη τις πρώτες συνεργασίες με εταιρείες όπως οι Dialectica, Deepsea Technologies, Epignosis eLearning Technologies, Globawebindex και Peoplecert που συμμετέχουν σαν career partners και θα κληθούν να επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου.

Για πρώτη φορά ένα Career Forum θα χρησιμοποιήσει κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης καθώς και aptitude & skills assessments με σκοπό να χαρτογραφήσει τις δεξιότητες των συνέδρων και να τους συνδέσει με τις αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι σύνεδροι θα αποτελούν επαγγελματίες και αποφοίτους – από πολλαπλά domains όπως product, engineering, marketing, customer support, customer success, product design, πωλήσεων κ.α.

Το PLG Disrupt Summit θα καλύψει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας μέσω 40 ομιλιών με θεματικές όπως Digital Transformation, Product Leadership, Customer Experience, Startup Scene, Product-Led Growth, Women In Product, The Remote Working Era, Career In Tech. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα workshops όπου στόχος τους είναι το career development & το upskilling – για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνέδρου.

Τέλος, ένας από τους βασικούς στόχους του συνεδρίου είναι να συνδέσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες με τους attendees οι οποίοι έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν one to one interviews με recruiters καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Σου ακούγονται ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω;

Τότε μην αργείς κλείσε τώρα το εισιτήριο σου μάθε πρώτος την agenda του συνεδρίου, νέες θέσεις εργασίας από το career network, και πολλά ακόμα…

Μην ξεχνάς ότι το early bird θα είναι διαθέσιμο μέχρι και 7 Οκτώβρη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock