Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία – Βρετανία: Η ρωσική προέλαση έχει επιβραδυνθεί λόγω υλικοτεχνικών προβλήμάτων

Η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία έχει προσωρινά επιβραδυνθεί, πιθανόν λόγω υλικοτεχνικών προβλημάτων και της σθεναρής αντίστασης που συναντά, ανέφερε το Σάββατο το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

«Η ταχύτητα της ρωσικής προέλασης έχει προσωρινά επιβραδυνθεί πιθανόν ως αποτέλεσμα οξέων υλικοτεχνικών προβλημάτων και της σθεναρής ουκρανικής αντίστασης», λέει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, σε ένα επικαιροποιημένο tweet, έπειτα από αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών.

«Οι ρωσικές δυνάμεις προσπερνούν πολύ μεγάλα πυκνοκατοικημένα κέντρα, αφήνοντας πίσω τους δυνάμεις για να τα περικυκλώσουν και να τα απομονώσουν. Στις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Κίεβο είναι πιθανό να ενεπλάκησαν περιορισμένες δυνάμεις ρωσικών μονάδων που είχαν από πριν πάρει θέση. Η κατάληψη του Κιέβου παραμένει ο πρωταρχικός στρατιωτικός στόχος της Ρωσίας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger