ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ποντάρουν» στη γρήγορη παράδοση στο online delivery τα σούπερ μάρκετ

Στη γρήγορη παράδοση εντός – το πολύ -μιας ώρας έχει μεταφερθεί η «μάχη» του ανταγωνισμού μεταξύ των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, σε ό,τι αφορά το online delivery.

Σε έναν κλάδο που γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη την περίοδο της πανδημίας, όταν λόγω των περιοριστικών μέτρων η ανάγκη για παραδόσεις των αγορών στο σπίτι οδήγησε τις επιχειρήσεις του οργανωμένου λιανεμπορίου σε μεγάλες επενδύσεις στο ηλεκτρονικό κανάλι. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησαν άλλωστε και οι πρώτες συνεργασίες των σούπερ μάρκετ με ηλεκτρονικές πλατφόρμες, σε μία προσπάθεια να επιταχυνθεί ο χρόνος των παραδόσεων.

Σχεδόν 3 χρόνια μετά, οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ εστιάζουν στη γρήγορη εξυπηρέτηση των καταναλωτών με παράδοση των αγορών το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε εκείνο που παρατηρούν τα στελέχη του κλάδου είναι πως σε σημαντικό ποσοστό οι καταναλωτές συνέχισαν και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων να χρησιμοποιούν (και) τα online καταστήματα για τις αγορές τους από τα σούπερ μάρκετ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock