Επικαιρότητα

Πώς δρούσαν τα μέλη σπείρας που υποδύονταν τους τεχνικούς και διέπρατταν ληστείες

Στη σύλληψη των τριών εκ των τεσσάρων μελών της σπείρας που υποδύονταν άλλοτε τους συντηρητές ανελκυστήρων και άλλοτε τους τεχνικούς εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας, προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η εγκληματική ομάδα προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα την ώρα που επέστρεφαν στις οικίες τους στις περιοχές Γλυφάδας, Ελληνικού και Παλαιού Φαλήρου και υποδυόμενοι τους τεχνικούς Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, τους παραπλανούσαν και τους έπειθαν να εισέλθουν στις οικίες τους.

Αφού αποκτούσαν πρόσβαση στην οικίες του παθόντων, τα μέλη της συμμορίας τους απασχολούσαν με διάφορα προσχήματα εντός αυτών, ενώ παράλληλα τα υπόλοιπα μέλη ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν κοσμήματα και χρηματικά ποσά. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών με την προαναφερθείσα μεθοδολογία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τρία άτομα ενώ αναζητείται ένας ακόμη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock