ΕνημέρωσηΟικονομία

Priority: Ανέλαβε έργο αναβάθμισης της Konecranes Hellas

Το έργο της αναβάθμισης του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία για την εταιρεία Konecranes Hellas σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου προτύπου ISO 45001:2018 που σχετίζονται με την υγεία και ασφάλεια στην εργασία στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας ανέλαβε η εταιρεία συμβούλων Priority.

H Konecranes Hellas εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανιών παραγωγής και επεξεργασίας, ναυπηγείων, λιμένων και τερματικών σταθμών. Μέσα από την εφαρμογή του προτύπου EN ISO 45001:2018, αναζητούσε να εξασφαλίσει τη συνεχή βελτίωση της επίδοσής της σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, την εκπλήρωση των νομοθετικών απαιτήσεων, την δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας και την εμπέδωση κουλτούρας ασφάλειας στην καθημερινή λειτουργία της.

Η Priority καθοδήγησε την Konecranes να αναλάβει μια σειρά δεσμεύσεων που, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνουν:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger