ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρωτοβουλία Κεδίκογλου για την αποστολή ελληνικού μελιού στον ουκρανικό λαό μέσω του ΕΕΣ

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση σημαντικής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους άμεσα πληττόμενους από τις συγκρούσεις στην Ουκρανία, ανέλαβε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου, με πολύτιμους αρωγούς την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ).

Ο κ. Κεδίκογλου απευθύνθηκε στην Διεπαγγελματική Μελιού μέσω του προέδρου της, Γιώργου Πίττα, ο οποίος ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα.

Με τη σειρά του, ο κ. Πίττας απηύθυνε πρόσκληση εθελοντικής συνεισφοράς προς τα μέλη της Οργάνωσης, με αποτέλεσμα χάρη στην άμεση κινητοποίηση να συγκεντρωθούν συνολικά τρεις τόνοι μέλι. Η σημαντική αυτή ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού, παραδόθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιεί η Οργάνωση για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock