Επικαιρότητα

«Ψυχρή Λίμνη»: Πού αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πότε εξασθενεί το φαινόμενο

Συνεχίζεται το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» που φέρνει βροχές και τοπικές καταιγίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ παράλληλα προκαλούνται και πολλά προβλήματα στους δρόμους. Ξαφνικά μπουρίνια και καταιγίδες αναμένονται στις ηπειρωτικές περιοχές και την Πελοπόννησο. 

Το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης», είναι οι εκτεταμένες βροχές και οι τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας που φέρνουν πολλά προβλήματα σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Θα επικρατήσει έντονα μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ από τη νέα εβδομάδα θα υποχωρήσει αρκετά. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται να κυμανθεί στους 33 βαθμούς Κελσίου, περιγράφει στο CNN Greece o Μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ειδικότερα «η χώρα συνεχίζει να επηρεάζεται από τις ψυχρές εναέριες μάζες όπου τις απογευματινές ώρες θα παρατηρηθούν έντονες βροχές και τοπικές ισχυρές καταιγίδες μικρής διάρκειας αλλά θα προκαλέσουν προβλήματα, όπως αυτά που είδαμε στη Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε τα φαινόμενα αυτά να επηρεάσουν την κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, την εσωτερική Πελοπόννησο. Αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου, το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» θα παρατηρηθεί σε ηπειρωτικές περιοχές, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο γενικευμένες σε τοπικό επίπεδο», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock