ΕνημέρωσηΟικονομία

PULZE: Νέα δεδομένα στην κατηγορία των προϊόντων νέας γενιάς

Μια υψηλών προδιαγραφών συσκευή θερμαινόμενου καπνού υπόσχεται μια εμπειρία απόλαυσης πέρα από τα συνηθισμένα.

Ναι, δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας σε κανένα σύγχρονο επαγγελματικό κλάδο, πόσο μάλλον σε εκείνο του επιχειρείν, υπάρχουν όμως στρατηγικές επιλογές οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Μια από αυτές τις επιλογές είναι το να δοκιμάζεις , να σκέφτεσαι πέρα από τα συνηθισμένα και να προσπαθείς να δίνεις λύσεις στα προβλήματα που πραγματικά απασχολούν τους καταναλωτές.

Αυτό έκανε και η Imperial Tobacco, η οποία επέλεξε την Ελλάδα, ανάμεσα στις πρώτες χώρες που υποδέχθηκαν το PULZE, ένα προϊόν νέας γενιάς που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του θερμαινόμενου καπνού. Το PULZE είναι αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας και ήρθε για να ικανοποιήσει τις καθημερινές απαιτήσεις των ενήλικων καπνιστών διότι απαντά με επιτυχία στις αληθινές τους ανάγκες. Ποιες όμως είναι αυτές; Πρακτικότητα, διακριτικότητα και συνεχής υποστήριξη. Σε κάθε έναν από τους τρεις τομείς, το PULZE ξεφεύγει από τα όσα είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα οι ενήλικες καπνιστές, οι οποίοι βλέπουν τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή που χρησιμοποιούν τη συσκευή και αφήνονται σε μια εναλλακτική εμπειρία απόλαυσης του πραγματικού καπνού.

Ασυνήθιστα πρακτικό

Εδώ μιλάνε οι αριθμοί: η συσκευή PULZE έχει τη δυνατότητα να προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση, η οποία διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Με τον τρόπο αυτό ο ενήλικας καπνιστής δεν αγχώνεται ότι η συσκευή θα τον εγκαταλείψει μέσα στην ημέρα αφού με τέτοιες επιδόσεις καλύπτει και με το παραπάνω τις συνηθισμένες ημερήσιες ανάγκες του. Το PULZE ωστόσο είναι εδώ για να προσφέρει επιλογές πέρα από τα συνηθισμένα. Η φόρτιση γίνεται «παιχνιδάκι» όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Η συσκευή PULZE είναι κομψή, βολική και all-in-one. Με άλλα λόγια, δεν απαιτείται να έχει κάποιος μαζί του ξεχωριστή θήκη φόρτισης. Επίσης, η Αυτόματη Λειτουργία Επέκτασης Χρόνου Χρήσης προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στους ενήλικες καπνιστές, η οποία ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Το εν λόγω χαρακτηριστικό παρατείνει αυτόματα κατά 30 δευτερόλεπτα τη λειτουργία της συσκευής εφόσον ο ενήλικας καπνιστής πραγματοποιήσει λιγότερες από 8 εισπνοές.

Ασυνήθιστα διακριτικό

Δύο από τα πιο συχνά παράπονα των ενηλίκων καπνιστών που χρησιμοποιούν συσκευές θέρμανσης καπνού είναι η έντονη μυρωδιά και η περιορισμένη ποικιλία σε γεύσεις. Το PULZE φέρνει νέα δεδομένα με τις ράβδους καπνού iD, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν αληθινή απόλαυση δίχως συμβιβασμούς. Με λιγότερη και πιο διακριτική μυρωδιά και 4 μοναδικές γεύσεις, είναι βέβαιο ότι οι ενήλικες καπνιστές θα απολαύσουν κάθε στιγμή τους χάρη σε μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών. Από το πλούσιο Rich Bronze, και το ισορροπημένο και απαλό Balanced Blue μέχρι τις οι δύο γεύσεις με τη δροσερή μέντα, το Ice με διακριτική αίσθηση δροσιάς και το πιο έντονο, λόγω της κάψουλας μέντας, Caspule Polar.

Οι ενήλικες καπνιστές μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο γευστικό iD στην καθημερινότητά τους, ενώ μπορούν πολύ εύκολα και απλά να αλλάξουν γεύση ανάλογα με τη διάθεσή τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της έντασης της γευστικής εμπειρίας μεταξύ της Standard λειτουργία για πιο έντονη εμπειρία και Eco για πιο διακριτική.

Πάντα δίπλα σου

Οι καινοτομίες που αλλάζουν τα δεδομένα είναι πάντα καλοδεχούμενες αρκεί όμως να υποστηρίζονται και από μία εξειδικευμένη ομάδα που είναι σε θέση να απαντά σε ερωτήσεις και να συμβουλεύει με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Αυτή είναι η ομάδα της online υπηρεσίας PULZE Care, η οποία θα καθοδηγήσει τους ενήλικες καπνιστές σε κάθε τους βήμα σε αυτό το νέο ταξίδι με το PULZE. Η απόλαυση των ενήλικων καταναλωτών είναι απόλυτη προτεραιότητα για τους συνεργάτες της PULZE Care και γι’ αυτό είναι πάντα διαθέσιμοι για να λύσουν κάθε απορία.

Μέσα από μια σειρά καινοτομιών, η κομψή και ανθεκτική συσκευή PULZE αλλάζει τα δεδομένα στον θερμαινόμενο καπνό, προσφέροντας μια ανώτερη εμπειρία απόλαυσης πραγματικού καπνού. Ασυνήθιστη και γι’ αυτό ξεχωριστή, με το δικό της iD.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock