
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη στον Ανδρέα Λοβέρδο και τις αποστάσεις που κράτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.
«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο», σχολίαζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος δήλωνε στον ΣΚΑΪ πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανδρουλάκης απέρριψε κυβερνητική συνεργασία μετά τις εκλογές με πρωθυπουργό είτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε τον Αλέξη Τσίπρα.
Συμπλήρωσε ωστόσο ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε «πολιτικά εξωφρενική» τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως συνιστά θεσμική ασέβεια.
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει ψηφίστε με και πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος Χ», τόνισε χαρακτηριστικά.