ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ralph Haupter: Η επένδυση της Microsoft αλλάζει τον τρόπο που σκέφτονται οι ελληνικές επιχειρήσεις

«Υπάρχει ένα πλαίσιο αισιοδοξίας στην Ελλάδα που είναι σπάνιο για την Ευρώπη και υπάρχει μία όρεξη για ανάπτυξη στη χώρα». Με αυτές τις φράσεις ξεκίνησε ο πρόεδρος της Microsoft για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ), Ralph Haupter την απάντηση του γιατί ο αμερικανικός τεχνολογικός «κολοσσός» αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα data center region που θα απαρτίζεται από τρία μεγάλα κέντρα δεδομένων.

Όπως αναφέρει στο CNN Greece ο κ. Haupter, η επένδυση αυτή αναμένεται να λειτουργήσει ως πλατφόρμα προκειμένου επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους και τομείς να εξελιχθούν περαιτέρω.

«Μπορούμε να βοηθήσουμε εταιρείες να κάνουν το επόμενο βήμα. Και θα βοηθήσει ιδίως τις μικρότερες επιχειρήσεις να ξαναδούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν», επισημαίνει σπεύδοντας να προσθέσει ότι «είμαι πεπεισμένος πως θα δούμε πολλούς νέους Έλληνες επιχειρηματίες να δοκιμάζουν καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock