Επικαιρότητα

REZUM: Η επαναστατική θεραπεία για τον προστάτη με τη σφραγίδα της U4U

Εχέγγυο για την επιτυχία του REZUM η εμπειρία της U4U

Το REZUM είναι μια καινοτόμα θεραπεία για την Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη, που καταργεί το νυστέρι, εκμηδενίζει την αιμορραγία και βάζει τέλος σε παρενέργειες όπως η στυτική δυσλειτουργία και η ακράτεια. Υπεύθυνη για τον ερχομό της πρωτοποριακής αυτής μεθόδου στην Ελλάδα είναι η ομάδα ουρολόγων U4U, με επικεφαλής τον χειρουργό ουρολόγο, Δρα Ανδρέα Ανδρέου, που ήταν και η πρώτη πιστοποιημένη στη χώρα για την εφαρμογή της, η πρώτη δηλαδή που εκπαιδεύτηκε σε αυτή και την εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα ουρολόγων U4U έχει χειριστεί τον μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών στην Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημη καταγραφή, ενώ ο χειρουργός ουρολόγος, Δρ Ανδρέας Ανδρέου, είναι ο μοναδικός εκπαιδευτής (proctor) της επίσημης αμερικάνικης εταιρείας Boston Scientific για το REZUM στη χώρα μας. Μάλιστα, η U4U είναι η μόνη ομάδα ουρολόγων που δίνει στους ασθενείς της πιστοποίηση με τον ειδικό αριθμό γνησιότητας της συσκευής REZUM που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για εκείνους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger