ΕνημέρωσηΟικονομία

ROLCO: Xρυσή Διάκριση στα Manufacturing Excellence Awards 2022

Η ROLCO, η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, που προχωρά με βήμα γοργό στην ψηφιακή αναβάθμισή της, διακρίθηκε για 4η συνεχή χρονιά στα Manufacturing Excellence Awards 2022, με το GOLD βραβείο στην κατηγορία: «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών σε Παραγωγή και Αλυσίδα Εφοδιασμού».

Το βραβείο αφορούσε το στοίχημα της ψηφιακής αναβάθμισης όλων των βιομηχανικών μονάδων της ROLCO μέσα από το ENTERSOFT BUSINESS SUITE. Ένα στοίχημα το οποίο η εταιρεία με κυρίαρχη προτεραιότητά τη διαρκή εξέλιξη, την καινοτομία και την άριστη ποιότητα, έχει πλήρως επιτύχει. Η ενσωμάτωση τεχνολογιών νέας λογικής, νομοτελειακά έχουν οδηγήσει και σε μια αλλαγή φιλοσοφίας, ενώ έχουν αισθητά αποτελέσματα στην εταιρική κουλτούρα, προάγοντας την ψηφιακή ωριμότητα της εταιρείας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock