ΕνημέρωσηΠολιτική

Σε άλλο μήκος κύματος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σάκης Παπαδόπουλος για την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη

«Φωτιές» ανάβουν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου στη Βουλή ότι αφενός πρέπει το κόμμα του να αποδεχθεί το πόρισμα αρχειοθέτησης και αφετέρου ότι η εξεταστική επιτροπή που συγκροτήθηκε δεν βρήκε στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα.

Κινούμενος σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σάκης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχθούμε το πόρισμα αρχειοθέτησης γιατί δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Κι εμείς στο πόρισμα που είχαμε στην εξεταστική για την υγεία δεν βρήκαμε στοιχεία για δέκα άτομα. Μόνο για τρεις είπαμε ότι πρέπει να ψάξουμε. Για τους δύο είδαμε ότι αρχειθετήθηκε. Εύχομαι και στον Ανδρέα τον Λοβέρδο να αθωωθεί».

Με την ελευθερία που του δίνει η απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Θελήσαμε τη διερεύνηση ευθυνών από τη Δικαιοσύνη και η εισαγγελία καταπολέμησης της διαφθοράς έκανε άριστη δουλειά. Συμφώνησε στο τέλος η εισαγγελία ότι για τις τρεις περιπτώσεις έπρεπε να διερευνηθούν».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger