ΕνημέρωσηΟικονομία

Σε φάση ταχείας ανάκαμψης ο κλάδος της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Με αρκετά γρήγορους ρυθμούς δείχνει να ανακάμπτει η κρουαζιέρα στην Ελλάδα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι το 2023 θα είναι η χρονιά όπου ο κλάδος δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και τις επιδόσεις του 2019.

Αλλά και η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερα θετικούς οιωνούς με το ποσοστό της πληρότητας στα κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στη χώρα μας να παρουσιάζει διαρκή άνοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρει στο CNN Greece, η Μαρία Δεληγιάννη, γενική διευθύντρια για την ανατολική Μεσόγειο της CLIA (Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας), o αριθμός των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στη χώρα μας αναμένεται το 2022 να είναι αυξημένος κατά 25% σε σχέση με το 2019. Σημειωτέον ότι τα κρουαζιερόπλοια των μελών της CLΙΑ αντιπροσωπεύουν περίπου το 95% της συνολικής χωρητικότητας των κρουαζεριοπλοίων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock