Επικαιρότητα

«ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»! Ανώτατο Δικαστήριο παραδέχεται ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ είναι ακόμα και «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ», αλλά κρατά ΕΚΤΟΣ τους ανεμβολίαστους

Έχουμε δικτατορία…

Η Beatrix von Storch, αναπληρωτής αρχηγός της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, επέκρινε το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο επειδή απέρριψε την επείγουσα έκκληση για τον τερματισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στην ιατρική περίθαλψη….

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο «δεν προστατεύει πλέον τα βασικά μας δικαιώματα», αναφώνησε ο αρχηγός, δείχνοντας πως η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και κατά τα άλλα λένε δικτάτορα τον Πούτιν. 

Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο παραδέχτηκε στην απόφασή του ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν «σοβαρές παρενέργειες», ακόμη και «θάνατο», αρνήθηκαν να άρουν την εντολή για τους ιατρούς, δήλωσε η Von Storch.

Το δικαστήριο δήλωσε, εάν θέλουν να αποφύγουν τη ζημιά από τις δυνητικά «μοιραίες» ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA, τότε οι «ιατροί είναι ελεύθεροι να παραιτηθούν», εξηγεί η αναπληρώτρια αρχηγός του AfD.

Η νομική απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου αναφέρει ρητά:

Εάν δεν εκδοθεί η προσωρινή διαταγή και η συνταγματική καταγγελία ευδοκιμήσει αργότερα, τα μειονεκτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των προσβαλλόμενων ρυθμίσεων έχουν ιδιαίτερη σημασία. Εάν οι θιγόμενοι συμμορφωθούν με την υποχρέωση παροχής στοιχείων που τους επιβάλλεται στην ενότητα 20α (2) πρόταση 1 IfSG και συναινέσουν στον εμβολιασμό, αυτό προκαλεί σωματικές αντιδράσεις και μπορεί να βλάψει τουλάχιστον προσωρινά τη σωματική τους ευεξία.

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες εμβολιασμού, οι οποίες σε ακραίες εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί επίσης να είναι θανατηφόρες (βλ. Έκθεση Ασφαλείας του Ινστιτούτου Paul Ehrlich της 7ης Φεβρουαρίου 2022 – Ύποπτες περιπτώσεις παρενεργειών και επιπλοκές εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό για προστασία από COVID-19 από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στις 27 Δεκεμβρίου 2020, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 – σελ. 5, 8 στ., 28 επ.). Ένας εμβολιασμός που έχει γίνει είναι μη αναστρέψιμος ακόμη και αν η συνταγματική καταγγελία είναι επιτυχής.

Ωστόσο, ο νόμος δεν απαιτεί αναπόφευκτα τα άτομα που επηρεάζονται να εμβολιαστούν. Για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τον εμβολιασμό, είναι αλήθεια ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται προσωρινή αλλαγή της δραστηριότητας ή της εργασίας που είχαν προηγουμένως ασκήσει ή ακόμα και την εγκατάλειψη του επαγγέλματος.

Ωστόσο, οι καταγγέλλοντες δεν απέδειξαν ότι τα επαγγελματικά μειονεκτήματα που ενδέχεται να προκύψουν στον περιορισμένο χρόνο μέχρι την έκδοση της απόφασης στην κύρια δίκη είναι μη αναστρέψιμα ή πολύ δύσκολο να αναθεωρηθούν ή άλλως πολύ σοβαρά. Αυτό επίσης δεν είναι κατά τα άλλα προφανές – τουλάχιστον για την περίοδο που αναφέρεται. Επιπλέον, τα οικονομικά μειονεκτήματα που υφίστανται τα άτομα ως αποτέλεσμα της επιβολής ενός νόμου δεν είναι καταρχήν κατάλληλα ως λόγοι για την αναστολή της εφαρμογής των προτύπων (βλ. BVerfG, Διάταγμα της Πρώτης Γερουσίας της 24ης Ιανουαρίου 2022 – 1 BvR 2380/21 και άλλα -, παρ. 39 με περαιτέρω παραπομπές).

Το AfD, το μόνο συντηρητικό κόμμα της Γερμανίας, αγωνίζεται να σταματήσει τον «συνταγματικά ανεπίτρεπτο» νόμο. Το κόμμα υπέβαλε πρόταση κατά της εισαγωγής του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ζήτησε την κατάργηση της ισχύουσας εντολής εμβολίων για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας—η πρόταση του AfD αμφισβητεί εάν τα εμβόλια είναι ακόμη χρήσιμα στον αγώνα κατά του Covid.

Η Alice Weidel, η συναρχηγός του AfD, έδωσε μια σκληρή ομιλία στο Κοινοβούλιο ενάντια στις πιθανές εντολές για «εμβόλια»:

el.gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock